Actueel Penta neemt na 30 jaar afscheid van conciërge Johan

Penta neemt na 30 jaar afscheid van conciërge Johan

Wie in Assen op de middelbare school heeft gezeten, ook al was het misschien niet eens het Dr. Nassau College locatie Penta, kent conciërge Johan. Johan is al ruim 30 jaar verbonden aan de school als conciërge. Johan staat onze leerlingen elke morgen met een glimlach op te wachten bij het fietsenhok. “Goedemorgen jongens, zet je de fiets in de rekken?” Het plezier en oprechte interesse zorgde ervoor dat hij geliefd is onder leerlingen.

 

 

In de pauze was Johan niet een conciërge die op afstand toe keek wat de leerlingen deden. Nee Johan stond tussen de leerlingen en moedigt ze aan om te sporten en te spelen in de pauzes. Hij begint met een potje tafeltennis en gaat dan met de leerlingen badmintonnen op het plein. Maar als er gevoetbald werd was Johan op zijn best! Hij wist leerlingen regelmatig te verbazen met een mooie schaarbeweging of een balletje door de benen.

Op 1 juli neemt Johan afscheid van de leerlingen op het Dr. Nassau College locatie Penta. Als verrassing voor Johan zal de nieuw te bouwen Pannakooi bij de school naar hem vernoemd worden. Het Johan Leuwol Court zal na de zomer dan ook door hem geopend worden. Tijdens zijn afscheid op 1 juli ontvangt hij dit als cadeau van de leerlingen.

Op deze manier nemen wij afscheid van onze top conciërge!