Actueel Opbrengst Benefietavond Alpe d'HuZes: 2500 €

Opbrengst Benefietavond Alpe d'HuZes: 2500 €

De benefietavond die afgelopen donderdag 29 maart heeft plaatsgevonden in het kader van deelname leerlingen locatie Penta en het Drenthe College aan de dertiende editie van Alpe d'HuZes heeft bijna 2500 € opgeleverd. Een fraaie samenwerking tussen het Dr. Nassau College, locatie Penta, het Drenthe College en Paramedics.

Tijdens deze avond werden de deelnemende ploegen gepresenteerd door Gert Jakobs. Aansluitend aan de presentatie stond er een verzorgde maaltijd voor deelnemers, gasten en genodigden klaar. Het buffetdiner werd aangeboden door partycatering Assen.

Na de maaltijd werden er diverse items door de veilingmeester op zeer energieke en indrukwekkende wijze gepresenteerd en geveild. Veilingitems waren o.a. bidons, fietspompen, ballen, een taart, sieraden, een reischeque, verschillende kunstwerken, een fiets, boeken en kleding van Gert Jakobs en nog veel meer.

Tot slot werden er door Gert Jakobs al fietsend allerlei leuke korte verhalen uit zijn wielerverleden verteld. Uiteraard mocht een selfie of een handtekening op het einde niet ontbreken.

Wij willen graag alle gasten en sponsoren bedanken voor hun bijdrage!

Wij wensen de deelnemers veel succes met het beklimmen, fietsend of lopend, van de Alpe d'Huzes op 6 en 7 juni 2018.