Actueel Kom Kennismaken op Penta!

Kom Kennismaken op Penta!

Zit jij in groep 7 of 8 en wil je meer weten over de Mavo of het Vakcollege? Kom dan  10 oktober aanstaande naar onze Inloopavond!

Voorafgaand aan de Inloopavond wordt er voorlichting gegeven over LWOO. Ouders en leerlingen kunnen tijdens deze voorlichting alvast ervaren wat wij voor de leerling kunnen betekenen!

Programma dinsdag 10 oktober

LWOO voorlichting

De LWOO voorlichting start om 16.00 uur ( ingang Groningerstraat )

De leerlingen volgen korte lesjes in onze verschillende Vakcolleges en kunnen op deze manier kennis maken met de Vakcolleges: Zorg & Welzijn, Horeca, Bakkerij & Recreatie, Economie & Ondernemen, Bouwen, Wonen & Interieur en Produceren, Installeren & Energie. De ouders krijgen na de voorlichting de gelegenheid om de kinderen tijdens de lesjes te bezoeken. Om 18.00 uur wordt er afgesloten met  een kop soep en een broodje.

Meld je aan voor de voorlichting LWOO!

Dat kan via mail naar mevrouw Haack, hck@dr.nassaucollege.nl of meld je  aan via deze pagina! 

Inloopavond

Vanaf 18.00 uur start de Inloopavond ( ingang Industrieweg 3 )

Op deze avond kun je in alle rust rondkijken op de school. Neem een kijkje in ons restaurant, de techniekwerkplaats, de schoonheidssalon en de mavo en stel al je vragen aan de leerlingen en de medewerkers van de school.  Jij, je broertjes en zusjes en je ouders zijn van harte welkom!

We ontvangen jullie graag op dinsdag 10 oktober 2017!

Aanmelden LWOO voorlichting: