Actueel Kom je ook?

Kom je ook?

Spannend! Je zit in groep 7 of 8 en gaat straks kiezen voor een middelbare school. Dat is een grote stap. Heb je behoefte aan extra begeleiding binnen het vmbo, dan is aanmelden voor het Leerweg Ondersteunend Onderwijs een mogelijkheid. Samen met je ouders ben je van harte welkom voor een voorlichting over LWOO op dinsdag 16 oktober a.s. van 16.00 - 18.00 uur.

De voorlichting vindt plaats in gebouw Penta van het Dr. Nassau College, ingang Groningerstraat. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Voor  jullie ouders is er een presentatie over de extra begeleiding die we kunnen bieden en de keuzemogelijkheden binnen het Vakcollege. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen en uiteraard kunnen jullie ouders nog even in de verschillende Vakcolleges kijken. Voor jullie is er een actief programma zodat je kennis kunt maken met het Vakcollege.

Nieuwsgierig geworden?

Aanmelden voor de LWOO voorlichting via de email hck@dr.nassaucollege. Graag vermelden met hoeveel personen (volwassenen en kinderen) jullie komen en van welke basisschool je komt. 

Vanaf 18.00 uur start de inloopavond voor alle groep 7 en 8 leerlingen. 
Kinderen die het leuk vinden om tijdens dit ‘kleintje open huis’ Penta alvast te leren kennen zijn samen met de ouders van harte uitgenodigd. De Inloopavond duurt van 18.00 tot 20.00 en vindt plaats in gebouw Penta van het Dr. Nassau College, ingang Industrieweg. Voor de inloopavond is aanmelden niet nodig.

Wij hopen jullie samen met je ouders dinsdag 16 oktober op onze mooie school te ontmoeten!