Actueel De Doe- en Voorlichtingsavond van dinsdag 16 november gaat NIET door.

De Doe- en Voorlichtingsavond van dinsdag 16 november gaat NIET door.

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerling van groep 7 en 8,
 
Afgelopen vrijdag is tijdens de persconferentie duidelijk geworden dat vanwege de toename in coronabesmettingen, de maatregelen weer aangescherpt zijn.
 
Helaas heeft dit ook gevolgen voor onze Doe- en Voorlichtingsavond van dinsdag 16 november.
Tijdens deze informatieve en actieve avond hadden wij jullie graag verder kennis laten maken met alles wat er bij ons te kiezen is en laten zien hoe wij op Penta “Samen slagen!“
 
Het spijt ons jullie te moeten melden dat we deze avond moeten uitstellen naar een later moment.
 
Wij vinden dit erg jammer. Het team van Penta had jullie graag laten zien op welke manier wij leerlingen op Penta een zachte landing in het voortgezet onderwijs bieden en ze uitdagen, begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkeling.
 
Zodra de maatregelen het weer toelaten organiseren wij een nieuwe Doe-en Voorlichtingsavond. Wij brengen jullie te zijner tijd op de hoogte van de nieuwe datum.
 
In de tussentijd is het gelukkig wel mogelijk om op een leuke manier kennis te maken met Penta. Via onze website kunnen jullie vanaf maandagmiddag 15 november een kijkje nemen in de school. Bij deze digitale rondleiding zijn ook nog mooie prijzen te winnen met als fantastische hoofdprijs een echte Apple iPad.
Wij hopen jullie op deze manier goed geïnformeerd te hebben. Mochten er desondanks nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het team van Penta